The Tube Riders: Corridor concept 2

I’ve had a play around with some more renders and colour filters for the corridor as I’m still learning. I felt the other concept wasn’t quite there in regards to detail. There needed to be more detail in the foreground even though the lighting is more subdued and shadowed. It also needed to be sharper because it’s meant to be a clinical space and the slight airbrushed look of previous attempts looked too washed out for the foreground.

My Photoshop  is a basic one so there maybe other options for future renders in a better Photoshop version. For now it does the job. I want to work on improving the lighting and making it more atmospheric. I’ve added a few notes on materials and textures, but will add to this later when I start looking at materials for the entire complex.

anoted render1

Categories: MA project, sketchbook and visual diary | Tags: , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: