The White Card Model: Medical Research Centre part 3

Building on the details of the main reception area I began to add buttress style pillars throughout the space. I wanted to create walls or areas that could be lit, casting some subdued light in addition to the shaft of light from above. There is still a lot of detail to add to the walls including piping and ceiling connections. There is also a floor motif to design and the ceiling itself with a walkway.

model phase 2

Top pictures are some wall and buttress detail, below the pictures show the rough layout of the floor space of the reception with pillar positions.

Categories: MA Practical Project, MA project, sketchbook and visual diary, Uncategorized | Tags: , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: